Εκτύπωση | Αποθήλευσε σε WORD | Αποθήλευσε σε HTML

2easy Web Applications Δικτυακές εφαρμογές προσφέρει υπηρεσίες όπως κατασκευή ιστοσελίδων , σχεδιασμός , ηλεκτρονικού καταστήματος, seo και προώθηση ιστοσελίδων -

Ποιοί είμαστε

20/04/2017


Η εταιρία Κολοκοτρώνης και Συνεργάτες αποτελείται από μια ομάδα από έμπειρα στελέχη τα οποία προέρχονται από το χώρο της ψηφιακής επικοινωνίας. Οι δραστηριότητες της εστιάζονται στις τεχνολογίες διαδικτύου για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Κύριος τομέας δραστηριοτήτων είναι η ανάπτυξη εφαρμογών διαδικτύου, κατοχυρώσεις domain names, σχεδιασμός ιστοσελίδων και φιλοξενία τους.

Γνωρίζοντας ότι κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της ανάγκες και κινείται στους δικούς της ρυθμούς, επιτυγχάνουμε να προτείνουμε και να δημιουργούμε εξατομικευμένες, ποιοτικές και προσιτές λύσεις, ικανές να καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις «ηλεκτρονικές» ανάγκες οποιασδήποτε επιχείρησης.

Δημιουργούμε

Αναπτύσσουμε επαγγελματικές σχέσεις με κάθε πελάτη μας, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες του, για την δημιουργία αποτελεσματικών λύσεων.

Υποστηρίζουμε

Η υλοποίηση κάθε έργου επιτυγχάνεται με την βοήθεια της ομάδας μας που αποτελείται από σχεδιαστές, προγραμματιστές και μαρκετίστες. Χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία σχεδίασης, προγραμματισμού και οργάνωσης έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Υποστηρίζουμε κάθε μας πελάτη και μετά την υλοποίηση του έργου με στατιστικά στοιχεία, έρευνα αγοράς έτσι ώστε να πετύχουμε την ποιο αποτελεσματική υλοποίησης. Ταυτόχρονα σχεδιάσουμε νέες προτάσεις σύμφωνα με την εισροή και επεξεργασία των νέων δεδομένων.

Παρέχουμε

Επικοινωνία

Δ Γούναρη 11 ΤΚ 56334 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310708795 


 16/07/2019
 2easy Web Applications Δικτυακές εφαρμογές προσφέρει υπηρεσίες όπως κατασκευή ιστοσελίδων , σχεδιασμός , ηλεκτρονικού καταστήματος, seo και προώθηση ιστοσελίδων
2easy.gr/el/sx_PrintPage.asp?blogid=2