Το δικό σας κατάστημα στο Ιντερνετ

Ξεκινήστε τώρα τη δραστηριοποίηση σας στην τεράστια αγορά του διαδικτύου, με το δικό σας e-shop !  Ανοίξτε το δικό σας κατάστημα που λειτουργεί 365 μέρες τον χρόνο

e-mail marketing

Το e-mail marketing είναι η δημοφιλέστερη διαδικτυακή τακτική προώθησης για πολλές επιχειρήσεις. Υλοποιείται μέσα από την αποστολή των newsletters σε επιλεγμένα emails και είναι ένα ισχυρό κανάλι προβολής και επικοινωνίας

Search Engine Optimization (SEO)

Το Search engine optimization (SEO) είναι μία από τις αποτελεσματικότερες και οικονομικότερες υπηρεσίες marketing για την προώθηση μιας επιχείρησης.

Web hosting - Emails

Φιλοξενία ιστοσελίδων σημαίνει φιλοξενία με παροχές χωρητικότητας και emails

Επιτυχημένες ιστοσελίδες

Δημιουργούμε επιτυχημένες ιστοσελίδες που Ξεχωρίζουν Πετυχαίνουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα για την επιχείρησης σας

i
   

Το Ελληνικό Οnline σύστημα Kρατήσεων Ξενοδοχείων και Καταλυμάτων

 

Το Ελληνικό Οnline σύστημα Kρατήσεων Ξενοδοχείων και ΚαταλυμάτωνΣας παρουσιάζουμε το Πρωτοποριακό Ελληνικό Οnline σύστημα Kρατήσεων Ξενοδοχείων και Καταλυμάτων στο kratise.gr 

Το σύστημα κρατήσεων και η ιστοσελίδα του kratise.gr αναπτύχθηκαν εξ ολοκλήρου από την εταιρία μας. Πρόσφατα αναβαθμίστηκαν για το MS SQL Server και μεταφέρθηκαν σε νέο Server της εταιρίας μας.

Βασικά κριτήρια προγραμματισμού και σχεδιασμού ήταν η διευκόλυνση των επισκεπτών, στην αναζήτηση καταλυμάτων, και η διευκόλυνση των ξενοδόχων, στην διαχείριση των καταχωρημένων καταλυμάτων.


Ελληνικό σύστημα 2easy® CMS

 

To Ελληνικό σύστημα 2easy® CMS είναι το πιο σύγχρονο εργαλείο διαχείρισης περιεχομένου του Internet παγκοσμίως. Λειτουργεί από το 2003 και διαχειρίζεται εκατομμύρια επισκέπτες. Δεν απαιτεί κάποια εγκατάσταση, δεν απαιτεί την παραμικρή αλλαγή ή προσθήκη κάποιου κώδικα αλλά ούτε γνώσεις προγραμματισμού και άλλες ειδικές γνώσεις για τον χειρισμό της. Μπορείτε να διαχειρισθείτε το περιεχόμενο του δικτυακού σας τόπου, με πληροφορίες, φωτογραφίες, δημοσκοπήσεις, νέα και ότι άλλο θέλετε, αλλάζοντας το περιεχόμενο εύκολο και άμεσα.

To 2easy® με το σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου σχεδιάστηκε με κύριο κριτήριο την απλότητα και φιλικότητα στο περιβάλλον εργασίας. Ο δικτυακό σας τόπος μπορεί να παρουσιάζεται σε πολλαπλές γλώσσες αλλά ταυτόχρονα και με κείμενα από διαφορετικές γλώσσες.